Onze diensten

Terras reiniging

Heeft u terras door weersomstandigheden last gekregen van een groene aanslag? Met onze apparatuur gaan wij aan de slag om mos en algen te verwijderen. Uw terras is dan weer klaar voor het voorjaar. 

Gevel reiniging

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand in de loop van de tijd vervuild geraakt? JR specialistische reiniging staat voor u klaar en neemt graag de vervuilde gevel onder handen. Welke reinigingsbehoefte u ook heeft, wij komen graag met een passende oplossing voor u.

Trespa reiniging

Trespa is een duurzaam materiaal dat gebruikt wordt voor woningbouw of gevelbekleding voor bedrijfspanden. Het heeft een lange levensduur en vergt bijna geen onderhoud. Toch is het goed om regelmatig het Trespa een opfrisbeurt te geven. Dan is uw pand of woning weer klaar voor de toekomst.

Meubel reiniging

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van al uw meubelstoffen van bijvoorbeeld bankstellen, fateuils en burostoelen. Wij kunnen u meubels impregneren waardoor ze beter beschermd zijn tegen vuil

Vloer reiniging

We zijn gespecialiseerd in het reinigen van uiteenlopende type vloeren zoals tapijt, marmer, hout, siergrind, pvc, marmoleum, sanitair en sportvloeren. JR specialistische reiniging kan de voegen van uw harde vloer ook een dieptereiniging geven, het eindresultaat wordt hier nog beter door.  Het goed onderhouden van een vloer is niet alleen hygienisch of levert een fris resultaat op, het verlengt ook de levensduur van uw vloer. 

Autobekleding reiniging

Heeft u vlekken in uw autobekleding? Geen paniek! JR specialistische reiniging gaat graag met u kijken naar de mogelijkheden om de vlekken te verwijderen. 

Heeft een specifieke vraag laat het ons weten.
neem vrijblijvend contact met ons op 

Bekijk onze referenties

JR SPECIALISTISCHE REINIGING

Hakhof 8
6681 GE  Bemmel

06-57574787
info@jr-dienstverlening.nl